Workshops

Je kunt je voor een workshop individueel inschrijven op cursustijden, maar je kunt ook een aparte workshop organiseren voor een team-, familie-, vrienden- of vriendinnendag.
De workshops kunnen ook op een door u aangegeven locatie georganiseerd worden, prijs is dan ook in overleg.
Een thema kan in samenspraak gekozen worden.

Groepsactiviteiten

ZeppGerritsen organiseert ook diverse groepsactiviteiten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Personeelsfeestjes/teambuilding
  • Vriend(innen) dag
  • Vrijgezellendag
  • Familiefeest
  • Verjaardag- of jubileumcadeau

Door …

Werken in steen of hout is een bijzonder fascinerende bezigheid. Het materiaal waarmee je werkt, de steen of het hout, is hard, ruw en gevormd. Bij het beeldhouwen geef je er een ruimtelijke vorm aan, en dat kan alleen door er iets af te halen. Alleen al het feit dat je iets weghaalt, dat nooit meer terugkomt, maakt beeldhouwen tot een uniek en spannend avontuur. Je kunt je laten leiden door de steen, maar je kunt ook kiezen voor een eigen onderwerp. Een bijzondere workshop om samen met je vriend(innen), familie of team te beleven!

De workshops duren naar keuze 2,5 uur, een halve of hele dag.

Alle workshops zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers. De workshop van een halve of hele dag kunnen verzorgd worden inclusief een lekkere lunch.

Vraag naar de mogelijkheden!
De kosten zijn ondermeer afhankelijk van het aantal personen, de gebruikte materialen en natuurlijk de tijdsduur… 

Glas Fusion

Meerdere lagen en kleuren glas vormen samen jouw kleurrijke kunstwerk. Alle losse delen glas die je gesneden hebt, worden in de glasoven gesmolten tot één geheel. Fuse betekent volgens Van Dale het (doen) samensmelten van verschillende materialen. Glasfusion is het samensmelten van glas. Dit gebeurt in een oven op verschillende temperaturen. Deze temperaturen zijn onder andere afhankelijk van de dikte van het glas, de lagen glas op elkaar, de glaskleur en de glassoort. Tussen de glasstukken in kunnen ook andere materialen dan glas verwerkt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glasverf, metalen en zand.

Data en kosten : op aanvraag

Papier maché

Papier maché (Frans: gekauwd papier) is een materiaal gemaakt uit papier en lijm. Er kunnen makkelijk allerlei vormen mee gemaakt worden door een mal te gebruiken of een geraamte te maken van ijzerdraad. De workshop neemt twee dagen in beslag. 

  • Op de eerste dag wordt de vorm gemaakt en bekleed met papier maché. Daarna moet het object drogen.
  • Op de tweede dag kan het object eventueel geschuurd , en wordt met acrylverf de finishing touch gegeven.

Data en kosten: op aanvraag

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit
Instellingen